Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Suzana Matić

Drugojačija

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 03/2016.
  • 114 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533047683
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nakon prve knjige lirskih fragmenata i stihova "Samosanacije" Suzana Matić izjavila je kako je ono što nam nedostaje, ono što najviše jesmo. Te da je njeno pisanje često više ranjavanje, nego cijeljenje.

"Jer ta emocija koju lovim po sebi i po redovima u kojima je ispisujem, jednom kad je napisana nije puštena van, nego baš suprotno – kada je prepoznata, ulovljena, ona samo raste i preuzima me."

U novoj pjesničkoj knjizi "Drugojačija", u kojoj se ovaj put odlučuje samo za stih a izostavlja lirsko-prozne fragmente, to Drugo i dalje nedostaje, a autorica je, naravno, i dalje u potrazi za Bogom u licu Drugoga, ali i ona je drugačija, jača, svojim je pisanjem, koliko god bilo traumatično, podigla krovnu gredu i sad vam je samo hrabro krenuti s njom kroz prostore koje je osvojila.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –