Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
A. J. Finn

Žena na prozoru

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Lada Furlan Zaborac
  • 03/2018.
  • 434 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136172
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nije paranoja ako se doista događa... Prošlo je deset mjeseci otkad je Anna Fox napustila sigurnost svog doma u New Yorku. Užasnuta mogućnošću da izađe van, dane provodi u ispijanju vina, gledanju filmskih klasika, prisjećanju na sretnija vremena i... špijuniranju susjeda.

Onda se u kuću preko puta nje useli obitelj Russell: majka, otac i sin tinejdžer. Savršena obitelj. Ali jedne noći Anna kroz svoj prozor vidi nešto što nije smjela. Njezin se svijet počne raspadati, a šokantne tajne izlaze na vidjelo. Samo, što se zaista dogodilo? Što je umislila? Tko je u opasnosti, a tko sve kontrolira?


U ovom trileru nitko – i ništa – nije onakvim kakvim se čini. Prepun obrata, moćan i potresan, "Žena na prozoru" A. J. Finna sjajan je triler i istinski naklon Hitchcocku. Roman je objavljen u više od 35 zemalja i zauzeo je vrhove top-lista u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji...

Ekranizaciju romana producirat će dobitnik Oscara Scott Rudin, a scenarij potpisuje Tracy Letts, dobitnik nagrade Pulitzer.

 

Jedan od onih rijetkih romana koji se uistinu ne ispuštaju iz ruku.
Stephen King


Hitchcock bi sigurno snimio film prema ovom romanu.
Ruth Ware


Napet, prepun iznenađenja i ispisan srcem. Zadivljujući prvi roman A. J. Finna, nevjerojatnog novog talenta.
Jane Harper


Prekrasno napisana, sjajno zamišljena i raskošna priča o ljubavi, gubitku i ludilu. Roman koji je zaslužio postati hit.
Washington Post

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –