Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jordan B. Peterson

12 pravila za život : Protuotrov kaosu

  • Nakladnik: Verbum
  • Prijevod: Ivo Džeba
  • 10/2018.
  • 416 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532356076
  • Cijena: 22.30 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ugledni klinički psiholog dr. Jordan Peterson, jedan od najutjecajnijih intelektualaca našega doba, poznat je po svojim javnim predavanjima i angažmanu na društvenim medijima, a svjetsku je slavu stekao bestselerom "12 pravila za život" koji je odmah po objavljivanju tjednima zauzimao vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga.

U ovoj knjizi Peterson nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima. Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Peterson odgovara izravno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja. To čini na vrlo dojmljiv i jednostavan način, pišući s puno humora i s mnoštvom konkretnih primjera što sve knjigu čini zanimljivom i edukativnom tako da "12 pravila za život" sa zanimanjem čita najširi krug ljudi, neovisno o dobi, svjetonazoru i obrazovanju.

Pozivajući čitatelja da nađe ravnotežu između reda i kaosa, slobode i odgovornosti, kreativnosti i discipline, Peterson istovremeno otkriva kako to konkretno učiniti, dajući  praktične i duboke savjete kako urediti vlastiti život učinivši ga smislenijim i boljim. Korisna i poticajna te utemeljena na izvrsnom spoju bogate zapadne baštine, suvremene znanosti i dugogodišnjeg iskustva u radu s ljudima, knjiga "12 pravila za život" će sigurno osvojiti i hrvatske čitatelje svih generacija.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –