Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jamie Oliver

Superhrana : Obiteljski klasici

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Ira Wacha Biličić, Damir Biličić
  • 11/2018.
  • 290 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531424097
  • Cijena: 23.76 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Superhrana – Obiteljski klasici" počiva na superjednostavnoj pripremi zdravih jela koja su ujedno, naravno, i superukusna. Odabrao sam klasična ukusna jela i najomiljenije obiteljske recepte koje obožavate, pa sam malo kuhao, mijenjao i dopisivao, kušao i još dotjerivao, kako bi se posve uklopili u moju filozofiju superhrane. Što to znači? Ovi vam recepti jamče ne samo da ćete jesti uzbudljiva jela koja će vam stimulirati okusne pupoljke, biti neopisivo ukusna i zasitna nego i da je svako od tih jela potpuno uravnoteženo i da će vam davati energiju, da ćete od nje živnuti, osjećati se kao novi i biti puni snage.

U završnome dijelu knjige naići ćete na super poglavlje pod naslovom "Zdravlje i sreća", prepuno korisnih informacija, preporuka i savjeta.

Jamie Oliver

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –