Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Bill Clinton James Patterson

Predsjednik je nestao

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Marina Horkić
  • 11/2018.
  • 448 str., meki uvez
  • ISBN 9789535200819
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao“.

Ovaj roman jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra. Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada.

No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta – od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva – baci na koljena i gurne u sveopći kaos.

A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –