Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sadhguru

Unutarnje inženjerstvo : Vodič za radost jednog jogija

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Vinko Zgaga
  • 08/2019.
  • 231 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574166
  • Cijena: 16.59 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U knjizi "Unutarnje inženjerstvo" Sadhguru objašnjava kako naš unutarnji svijet može biti baš onakav kakav želimo ako primijenimo jogijske tehnologije. Nadahnuti uvidi ovog vizionara popraćeni su vrlo praktičnim uputama za osobni rast koji donosi promjenu u načinu na koji percipirate i doživljavate svoj život, svoj rad i svijet u kojem živite. Njegove su poruke kristalno jasne, primjenjive i duboke te će uzburkati srce suvremenog duhovnog tražitelja i zaintrigirati sve one koji žele više radosti i mira.

Sadhguru jedan je od najutjecajnijih suvremenih duhovnih učitelja čije djelovanje seže u sve pore ljudskog života – od osobnog razvoja do ekonomije, politike i ekologije. Učitelj, mistik, humanitarac i aktivist promijenio je život milijunima ljudi diljem svijeta. Utemeljitelj je cijenjenog Isha instituta, a kao nadahnuti govornik gostovao je na najpoznatijim svjetskim sveučilištima kao što su Oxford, Stanford, Harvard, na Ekonomskom forumu Ujedinjenih naroda te u tvrtkama poput Microsofta i Googlea. Autor je nekoliko knjiga, uključujući "Unutarnje inženjerstvo" (Inner Engineering, 2016.) koja se našla na popisu bestselera New York Timesa i Washington Posta, te je dobila nagradu Crossword Book Award, 2017.

Mistik, učitelj, humanitarac i aktivist Jaggi Vasudev, poznatiji kao Sadhguru, moderan je jogi koji je doživio prosvjetljenje te svojim djelovanjem pomaže milijunima da dožive isto. Utemeljitelj je neprofitne organizacije Isha (što znači „bezoblično božansko“) koja nudi programe joge i podučava jogijsku filozofiju u cijelome svijetu.

Centri ove organizacije postoje u Indiji, SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Kini, Australiji i nizu drugih zemalja. U toj organizaciji djeluje više od 10 000 volontera koji se, uz to što pomažu pojedincima na duhovnom putu, bave i humanitarnim radom te ekološkim djelovanjem. Sadhguru je i inspirativan govornik koji je gostovao na najpoznatijim svjetskim sveučilištima poput Oxforda, Stanforda, Harvarda, na Ekonomskom forumu Ujedinjenih naroda te u kompanijama poput Microsofta i Googlea.

Kreirao je i program joge Unutarnje inženjerstvo koji se u obliku višednevnih povlačenja odvija u cijelome svijetu, a prisutan je i u korporativnom okruženju u kojem podučava takozvanu „inkluzivnu ekonomiju“. Ovim pristupom pomaže današnjim poslovnim vođama da u svoj rad unesu suosjećanje i zajedništvo.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –