Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Bill Bryson

Tijelo : Priručnik za korisnike

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Petar Vujačić, Jasna Mati
  • 08/2020.
  • 360 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574494
  • Cijena: 21.90 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Autor planetarno popularne i obilato nagrađivane knjige "Kratka povijest gotovo svega", Bill Bryson, ovaj nas put vodi na proputovanje divotom koju često uzimamo zdravo za gotovo, a zapravo je čudesno, nepredvidljivo i puno tajni – našim tijelom. 

Na svoj neponovljivi brysonovski način, putujući kroz povijest, istražujući brojne podatke i slučajeve, otkriva nam kako ljudsko tijelo funkcionira, kako se čudesno iscjeljuje, ali i kako propada. Knjiga "Tijelo – priručnik za korisnike" trenutno je zauzela vrh liste bestselera New York Timesa, Washington Post ju je proglasio knjigom godine, a predložena je za niz nagrada.

Bill Bryson još jednom briljantno pokazuje zašto je jedan od najomiljenijih autora današnjice – piše vraški duhovito, bezobrazno lucidno i zarazno dobro. – Planetopija

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –