Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Regina Brett

Bog nikad ne trepće : 50 lekcija za teške trenutke u životu

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Mirjana Paić Jurinić
  • 09/2020.
  • 303 str., meki uvez
  • ISBN 9789535947950
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Imate osjećaj da ste izgubili nadzor nad svojim životom i da vam je potreban putokaz za život? Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način.

Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu "Bog nikad ne trepće : 50 lekcija za teške trenutke u životu" o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom. Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama. Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće.

Regina Brett američka je spisateljica, voditeljica i novinarka. Novinarstvo je završila na Sveučilištu u Kentu, a religijske studije na Sveučilištu John Carroll. Objavila je više od 2500 novinskih članaka i bila dvaput finalistica Pulitzerove nagrade. Njezina knjiga "Bog nikad ne trepće : 50 lekcija za teške trenutke u životu" stekla je kultni status i prevedena je na 26 jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –