Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sarah Penner

Izgubljena ljekarna

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 04/2021.
  • 296 str., meki uvez
  • ISBN 9789531321235
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Tajna ljekarna, skrivena u sjenama Londona osamnaestog stoljeća, poslužuje neuobičajenu klijentelu. Žene diljem grada šapuću o tajanstvenoj osobi po imenu Nella, koja prodaje dobro prikrivene otrove. No, dva su stroga pravila kojih se Nella čvrsto drži: prvo, otrov nikada ne smije biti iskorišten da naudi ženi i drugo, imena svih ubojica i njihovih žrtava moraju biti zabilježena u registru ljekarne. Ljekarničina je sudbina ugrožena kada njezina najnovija klijentica, tek dvanaestogodišnja Eliza, počini kobnu pogrešku te pokrene niz posljedica koje odjekuju kroz stoljeća. 

U međuvremenu, u današnjem Londonu, Caroline Parcewell desetu godišnjicu braka provodi sama. Kad nabasa na predmet povezan s neriješenim ubojstvima koja su London opsjedala prije dvjesto godina, njezin se život u zapanjujućem preokretu sudbine sudari s ljekarničinim. Taj sudar neće svi preživjeti...


"Izgubljena ljekarna" debitantski je roman autorice Sarah Penner koji ju je lansirao ravno na listu bestselera New York Timesa. 


Sarah Penner u romanu „Izgubljena ljekarna“ uvjerljivo isprepliće tri junakinje te dvije vremenske niti u jednu priču o otrovima, osveti i nijemoj mreži žena koje su pomagale drugim ženama u svijetu koji im nije bio naklonjen… Odvažan, izazovan, vješto napisan prvijenac!
Kate Quinn, autorica bestselera "The Alice Network"

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –