Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Susan Elizabeth Phillips

Što sam učinila zbog ljubavi

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vida Milek
  • 01/2010.
  • 364 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531406581
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Georgie York, nekoć slavnu zvijezdu omiljene televizijske komedije suprug je zamijenio drugom ženom, popularnom glumicom. Georgienina filmska karijera je potonula, otac je izluđuje, a njezin javni imidž odvažne junakinje opasno se zaljuljao. Što bi trebala učiniti glumica koju je napustila sreća?

Zacijelo ne bi smjela otići u Las Vegas... ne bi smjela naletjeti na mrskog kolegu s kojim je nekoć glumila, Bramwella Sheparda, muškarca koji je utjelovljenje samoga vraga... i, naravno, ne uplesti se u ružan incident koji će dovesti do skandaloznog bijega ljubavnog para.

A upravo će to činiti i već u sljedećem trenutku naći će se u lažnom braku, imati lažnog supruga i možda (a možda ne) i lažni seksualni život. Dvoje neprijatelja naći će se tako u neobičnoj situaciji u kojoj najsnažniji osjećaji mogu nositi zapanjujuće maske. A krije li se ispod njih uistinu mržnja… ili možda ljubav?

***

"Što sam učinila zbog ljubavi" još je jedna duhovita priča iz pera najomiljenije američke spisateljice ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips. Njezini su romani prave ljubavne priče u kojima su likovi obično uspješni poslovni ljudi, sportaši ili glumci često spremni zapostaviti svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi. Na hrvatskom je jeziku objavljen dugi niz njezinih velikih hitova poput romana "Evin grijeh", "Rođeni šarmer", "Najbolji komad", "Šminkerica", "Ti si dobro znao tko sam ja", "Dođi i poljubi me!", te mnogih drugih.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –