Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Susan Elizabeth Phillips

Odnedavno zaljubljena

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Vida Milek
  • 01/2010.
  • 351 str., meki uvez
  • ISBN 9789531406734
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ona je doktorica Isabel Favor, najutjecajnija američka autorica priručnika za samopomoć koji nude rješenje za sve ljubavne probleme. No kad njezin savjetnik pronevjeri novac koji je zaradila i kad je napusti zaručnik ona će se skloniti u Italiju kako bi na miru razmislila što će i kako će dalje.

On je Lorenzo Gage, poznati glumac, najveći negativac u hollywoodskim filmovima. Magnetski privlačan izgled i savršeno građeno tijelo ponekad će mu biti i opterećenje pa će dane do početka snimanja novog filma provesti na odmoru u Italiji kako bi pobjegao od obavza i brojnih obožavateljica. Uz čašu vina u maloj talijanskoj gostionici Lorenzo će zavesti Isabel ne znajući tko je ona a kad sazna učinit će sve da je osvoji iako to neće biti lako kako je zamišljao.

"Odnedavno zaljubljena" još je jedan veliki hit popularne američke spisateljice Susan Elizabeth Phillips. Njezini su romani prave ljubavne priče u kojima su likovi obično uspješni poslovni ljudi, sportaši ili glumci često spremni zapostaviti svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi.

Na hrvatskom je jeziku objavljen dugi niz njezinih velikih hitova poput romana "Evin grijeh", "Rođeni šarmer", "Najbolji komad", "Šminkerica", "Ti si dobro znao tko sam ja", "Dođi i poljubi me", "Komadić sna", "Samo moje dijete". Te mnogih drugih.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –