Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jadranka Boban Pejić Zlatko Pejić

Hrana za život : Uvod u makrobiotičku prehranu

  • Nakladnik: Planetopija
  • 09/2010.
  • 216 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571820
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Novo, dopunjeno i ilustrirano izdanje jednog od najvećih bestselera s područja zdrave prehrane.

Već 15 godina prvijenac Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića, vodećih stručnjaka s područja prirodne prehrane, jedan je od glavnih priručnika za sve ljude koji odluče prehranom dugoročno ulagati u svoje zdravlje. Deseci tisuća ljudi pomoću ove knjige uspjeli su preispitati i poboljšati svoje prehrambene navike, a s obzirom na to da se ona bavi pitanjima koja muče suvremenog čovjeka, njezin je utjecaj išao i puno dalje.

Ova jezgrovita, lako razumljiva te prisna i duhovita knjiga sada je dopunjena najnovijim saznanjima i ilustracijama u boji, a krasi je i posve novi dizajn. "Hrana za život" ponovno će dokazati da je neizostavna riznica spoznaja o zdravlju i polazišna točka za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje prihvaćanjem makrobiotičkih načela življenja.

„Organski uzgoj, prirodne namirnice, održivi razvoj i ekologija bili su i ostali put koji je uvijek posebno privlačio naša srca. Makrobiotika je spojila sve te ideje u nastojanju da živimo humanije i pozitivnije, s puno strasti, humora, predanosti…

Nadamo se da će knjiga biti poticaj za promjenu vašeg načina prehrane, a posljedično i kvalitete ukupnog življenja i zdravlja našeg planeta.“

Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Hrana za život - Jadranka Boban Pejić –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –