Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jamie Oliver

Sve za 30 minuta : Revolucionarni pristup brzom pripremanju kvalitetnih jela

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Ira Wacha-Biličić, Damir Biličić
  • 04/2017.
  • 288 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533163499
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ako volite jesti, a uz to vas kod kuće nakon napornog dana čekaju gladna usta koja žele da ih nahranite, dopustite Jamieju da vam predstavi revolucionaran način kuhanja. U svojoj novoj knjizi, "Sve za 30 minuta", pokazat će vam kako pripremiti kompletan obrok, a da pritom utrošite onoliko vremena koliko bi vam inače bilo potrebno za pripremu samo jednog jela.

Začudit će vas što sve možete pripremiti za samo trideset minuta! Pritom nećete morati žrtvovati kvalitetu – tajna je u dobroj organizaciji, brzom radu i korištenju prečaca i mudrih trikova pomoću kojih će se apsurdno ukusna jela naći na vašem stolu za tili čas.

Svaki je obrok pažljivo osmišljen tako da s njim nema nikakve zezancije – samo dobro, brzo kuhanje. Jamie je složio kompletne menije jela koja se međusobno izvrsno slažu, a recepte je predstavio na jedinstven način koji je lako slijediti. Ovakvim kuhanjem mudro ćete iskoristiti svaku minutu vašeg vremena, pritom se dobro zabaviti i ponovno zagospodariti vlastitom kuhinjom.

Jednom kad počnete kuhati na ovaj način, nećete samo uživati, više se nikada nećete ni osvrnuti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –