Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nele Neuhaus

Nevoljena žena

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Renata Jandrašek
  • 09/2012.
  • 346 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531411813
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Cijelo punjenje sačme iz lovačke puške poznatom je frankfurtskom državnom odvjetniku omogućilo brzu, ali ružnu smrt. Istovremeno, u podnožju vidikovca pronađena je lijepa i mlada žena. Iako se u početku činilo da je počinila samoubojstvo, ubrzo postaje jasno da je ženu netko ubio i da je njezino ubojstvo na neki način povezano s cijenjenim državnim odvjetnikom.

Glavni inspektor krim-policije, Oliver von Bodenstein i njegova nova kolegica, Pia Kirchhoff odmah počinju istraživati slučaj. Neočekivani i neobični događaji i motivi iznenađuju ih, a lista osumnjičenika sve je duža...


***

Svako je ljudsko biće poput Mjeseca. On ima svoju mračnu stranu koju ne želi nikome pokazati. Mene fasciniraju baš događaji i situacije koji otkrivaju tu tamnu stranu. Zato volim pisati krimiće.
Nele Neuhaus

Romani njemačke autorice Nele Neuhaus nalaze se na vrhovima top lista čitanosti, prodaju se u nakladama od oko 500.000 primjeraka a snima se i serija po njezinim knjigama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –