Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Federico Moccia

Čovjek koji nije želio voljeti

  • Nakladnik: Hena com
  • Prijevod: Ira Martinović
  • 04/2013.
  • 332 str., meki uvez
  • ISBN 9789532590625
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Tancredi je muškarac obdaren magnetskom privlačnošću, vlasnik otoka na Fidžiju i vila po cijelom svijetu, privatnog zrakoplova. Svaka žena prije ili kasnije popusti pred njegovim šarmom. Ali stara rana koja ga je zauvijek promijenila Tancrediju ne dopušta da zavoli. Barem dok ne upozna Sofiju, nadarenu pijanisticu koja je odustala od glazbe zbog zavjeta danog u ime ljubavi.

Dovoljan je jedan pogled da Tancredi izgubi glavu i postane opsjednut željom za Sofijom. Ali Sofia već ima ljubav svog života: njegovo je ime Andrea, a njezina ljubav vječna. Ali, može li ijedna žena odbaciti bezgraničnu strast koja joj je odjednom okrenula život naglavce i navela ju na preispitivanje svih uvjerenja?

 

 

Federico Moccia rođen je u Rimu 1963. godine. Radi za film kao scenarist i za televiziju kao autor tekstova za velike produkcije zabavnog programa. S "Tri metra iznad neba", svojim prvim romanom, osvojio je nagradu Torre di Castruccio za književnu prozu 2004., i nagradu Insula Romana 2004. Nakon ogromnog uspjeha prvog romana, koji je prodan u milijunskim nakladama i preveden na brojne jezike, uslijedili su i drugi jednako uspješni: "Ho voglia di te", 2006.; "Scusa ma ti chiamo amore", "Cercasi Niki dispertamente" i "La passeggiata", 2007.; "Amore 14", 2008. te "Scusa ma ti voglio sposare", 2009. Knjige Federica Moccie prevedene su na više od petnaest jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –