Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivana Šojat-Kuči ×

Najava • 06.12.2018.

Osječko predstavljanje romana 'Ezan' Ivane Šojat

Osječko predstavljanje romana 'Ezan' Ivane Šojat održat će se u četvrtak, 6. prosinca u Arheološkom muzeju Osijek. Uz autoricu o knjizi će govoriti Davor Špišić i Seid Serdarević, a ulomke iz knjige čitat će Armin Ćatić.
Najava • 03.11.2016.

Predstavljanje novih knjiga Ivane Šojat u Zagrebu

Predstavljanje dviju knjiga Ivane Šojat: nove zbirke pjesama 'Ljudi ne znaju šutjeti' i prozne knjige 'Emet i druge priče' održat će se u četvrtak 3. studenog u zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori. Uz autoricu o knjigama će govoriti Zvonko Maković, Delimir Rešicki i Seid Serdarević.
Najava • 12.03.2015.

Hrvatski autori predstavljaju se na Sajmu knjiga u Leipzigu 2015.

Ove godine bez neke velike pompe i zvučnijih najava Hrvatska će se predstaviti na Sajmu knjiga u Leipzigu, koji se od 14. do 17. ožujka 2015. održava u Leipzigu. Programsku koncepciju pod nazivom "Žene i povijest“ potpisuje Alida Bremer.
Najava • 18.11.2014.

Predstavljanje novoga romana Ivane Šojat-Kuči 'Jom Kipur'

Predstavljanje novoga romana Ivane Šojat-Kuči 'Jom Kipur' održat će se u utorak 18. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. O romanu će govoriti Ivana Šojat-Kuči i Seid Serdarević, ulomke iz romana čitat će Aleksandar Bogdanović i Aljoša Čepl, a zapjevat će i Miroslav Škoro.
Najava • 24.11.2009.

Promocija romana 'Unterstadt' Ivane Šojat-Kuči

Promocija romana "Unterstadt" Ivane Šojat-Kuči održat će se u utorak 24. studenog 2009. u 20 sati u knjižari Profil Megastore u Zagrebu. Roman pripovijeda priču građanske obitelji njemačkih korijena u Osijeku od početka do kraja dvadesetog stoljeća kroz sudbine četiriju generacija žena.