Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kvirinovi poetski susreti ×

Najava • 02.06.2018.

Subotnje predstavljanje zbirke 'Početne koordinate' Monike Herceg u klubu Botaničar

U subotu 2. lipnja u 19 h u društvenom klub Botaničar (Zagreb) održat će se predstavljanje zbirke 'Početne koordinate' Monike Herceg, nagrađene nagradama Goran za mlade pjesnike 2017. i Kvirin za najbolju knjigu poezije autora do 35. godine starosti 2018.
Vijest • 31.05.2018.

Pjesnička manifestacija 22. Kvirinovi poetski susreti nagrađuje Branka Maleša i Moniku Herceg

Već dvadeset dvije godine Ogranak Matice hrvatske Sisak organizira pjesničku manifestaciju 'Kvirinove poetske susrete' na kojima sudjeluju ugledni hrvatski pjesnici i pisci. Na Susretima se dodjeljuju nagrade: Plaketa sv. Kvirina i Nagrada za najbolju knjigu poezije autoru do 35. godine starosti. Ove godine Kvirinovi poetski nagrađuju Branka Maleša i Moniku Herceg.
Najava • 09.06.2017.

21. Kvirinovi poetski susreti

21. Kvirinovi poetski susreti održat će se od 9. do 11. lipnja u Sisku u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Sisak. Na Susretima će se dodjeliti Plaketa sv. Kvirina za ukupan doprinos hrvatskom pjesništvu ovogodišnjem laureatu Miroslavu Mićanoviću i nagrada za najbolju knjigu poezije Goranu Gatalici za zbirku 'Kozmolom'.
Najava • 03.06.2016.

20. obljetnica Kvirinovih poetskih susreta

U prigodi blagdana sv. Kvirina i proslave Dana grada Siska, koji se slavi 4. lipnja, Ogranak Matica hrvatska Sisak svake godine organizira Kvirinove poetske susrete, na kojima sudjeluju ugledni hrvatski pjesnici i pisci. Ove se godine, 3. do 4. lipnja obilježava dvadeseta obljetnica Kvirinovih poetskih susreta.
Najava • 05.06.2015.

19. Kvirinovi poetski susreti u Sisku

Matica hrvatska Sisak devetnaestu godinu zaredom organizira manifestaciju 'Kvirinovi poetski susreti' koji će se održati 5. i 6. lipnja u Sisku.