Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Program predstavljanja hrvatskih ilustratora ×

Najava • 20.11.2018.

Otvorenje izložbe ilustracija Igora Bojana Vilagoša - Slike pričaju...

Otvorenje izložbe Igora Bojana Vilagoša 'Slike pričaju...' održat će se u sklopu 'Programa predstavljanja hrvatskih ilustratora', u utorak 20. studenoga u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Isabella Mauro, Božidar Trkulja i Igor Bojan Vilagoš.
Najava • 11.09.2018.

Otvorenje izložbe Ivane Guljašević Kuman 'Čarapojedac i slikopričac'

Otvorenje izložbe ilustracija Ivane Guljašević Kuman 'Čarapojedac i slikopričac' održat će se u sklopu Programa predstavljanja hrvatskih ilustratora, u utorak, 11. rujna u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu.
Najava • 17.10.2017.

Kog nacrtam bude živ - izložba Margarete Peršić

Otvorenje izložbe Margarete Peršić 'Kog nacrtam bude živ' održat će se u sklopu programa predstavljanja hrvatskih ilustratora, u utorak 17. listopada u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Margarete Peršić i Isabella Mauro.
Najava • 18.10.2016.

Otvorenje izložbe Zdenka Bašića Vjetrovi i sjene

Otvorenje izložbe Zdenka Bašića 'Vjetrovi i sjene' održat će se u utorak, 18. listopada u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Isabella Mauro, Ranka Javor i Zdenko Bašić. Izložbu možete razgledati od 18. listopada – 15. studenoga 2016. godine.