Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Rujana Jeger ×

Najava • 28.05.2014.

Književnost u Močvari : Ivana Kovačić, Iva Pejković i Rujana Jeger

Književnost u Močvari se u 2014. godini odvija pod nazivom "Rani radovi". Ciklus na svakoj tribini, uz mlade autore koje promovira, ugošćava i jednog starijeg autora. Uz razgovor s piscem Robertom Perišićem, u srijedu 28. svibnja gostuju Ivana Kovačić, Iva Pejković i Rujana Jeger.
Najava • 29.10.2013.

Ženska priča : Rujana Jeger i Ljiljana Matković

Centar za kreativno pisanje CeKaPe & Bookcaffe, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, pozivaju vas da dođete u Bookcaffe i poslušate drugu ŽENSKU PRIČU na kojoj su gošće Rujana Jeger i Ljiljana Matković. U utorak 29. listopada u klubu Bookcaffe Zagreb.
Najava • 26.10.2013.

Kako komunicirati sa životinjama bez dlake na jeziku

Rujana Jeger predstavit će svoju novu knjigu o ljudima i životinjama "Bez dlake na jeziku", u subotu 26. listopada u zagrebačkom Životinjskom kutku, a zatim u sklopu akcije za pomoć azilima, u parku Ribnjak. Za ljubitelje kućnih ljubimaca to nije sve, ove subote moći će naučiti i nešto o komunikaciji sa životinjama.
Najava • 22.09.2008.

Pisci na Cvjetnom zbog lošeg vremena u Profil Megastoreu!

U sklopu međunarodnih susreta kulture Jesen u Zagrebu (Yes Zgb), a u suradnji s Hrvatskim društvom pisaca, 22. i 23. rujna 2008. na Cvjetnom trgu u Zagrebu na velikoj pozornici nastupaju (čitaju, pišu, pjevaju, riječju nastupaju) hrvatski pisci: Boris Perić, Renato Baretić, Nikica Petković, Dalibor Šimpraga, Ivica Prtenjača i Rujana Jeger. S piscima nastupaju i TBF!
Najava • 17.01.2008.

Od ženskog pisma do pisma za žena (i natrag)

U četvrtak, 17. siječnja 2008. u 19 sati u sjedištu HDP-a u Zagrebu, održati će se još jedan ciklus tribina "Grički dijalog”, na temu «Od ženskog pisma do pisma za žena (i natrag)». Moderatorice tribine Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić ugostit će Slavenku Drakulić, Rujanu Jeger, Slavicu Jakobović Fribec, Jasenku Kodrnju i Zrinku Pavlić.
Najava • 07.11.2007.

Profil na Interliberu