Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 15.12.2017.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Tatjana Gromača

Povodom novog romana 'Carstvo nemoći', u petak 15. prosinca u Multimedijalnom institutu u Zagrebu, gostuje Tatjana Gromača. Razgovor će se voditi o javnom, intimnom, (pseudo)romantičnom, nonkonformizmu i drugim temama njezine književnosti i žurnalistike.
Najava • 15.12.2017.

Promocija knjige 'Baršunasta truba' Nataše Hrupec

Promocija knjige 'Baršunasta truba', zbirke kratkih priča autorice Nataše Hrupec, održat će se u petak 15. prosinca u Galeriji Crafters Lav u Zagrebu. O knjizi će govoriti Tonko Maroević, Goran Matović, Irena Šekez Sestrić, Diana Sokolić, Suzana Matić, Goran Lovrenčić, Marijana Lovrenčić, Dario Hrupec i autorica.
Najava • 14.12.2017.

Splitska Bookvica : Tanja Mravak

U književnom programu Bookvica održat će se predstavljanje nove zbirke priča 'Naša žena' Tanje Mravak. O mentalitetu i patrijarhatu, o ulogama i sudbinama, o feminizmu i emancipaciji... uz autoricu će govoriti Olja Savičević Ivančević i voditeljica Bookvice Patricija Horvat.
Najava • 14.12.2017.

Predstavljanje knjige 'Spori odron' Mihaele Gašpar

Predstavljanje novog romana Mihaela Gašpar 'Spori odron' održat će se u četvrtak 14. prosinca u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Uz autoricu, knjigu će predstaviti Jasna Kovačević, Krešimir Bagić i Josip Pandurić, a dijelove romana pročitat će Vesna Tominac Matačić.
Najava • 13.12.2017.

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Sama u tami - Živjeti s depresijom' Vande Mršić Šimić

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Sama u tami – Živjeti s depresijom' Vande Mršić Šimić, koje će se održati u srijedu, 13. prosinca 2017. godine, u 19 30 sati u Knjižici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.
Najava • 12.12.2017.

Predstavljanje knjige Rade Šerbedžije 'Poslije kiše'

Predstavljanje knjige Rade Šerbedžije 'Poslije kiše' održat će se u utorak, 12. prosinca u Dvorani Müller Kina Europa u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Miljenko Jergović i Rade Šerbedžija.
Najava • 11.12.2017.

Mak Dizdar: prvih stotinu godina

U Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža obilježit će se 100. obljetnica rođenja pjesnika Maka Dizdara. U sklopu događaja pod nazivom bit će održana promocija autentičnog izdanja Kamenog spavača, o kojem će govoriti Tonko Maroević, Zvonko Kovač, Sanjin Kodrić, Tomislav Brlek, Amir Kapetanović i Dubravka Bogutovac.