Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.06.2005.

Biovega već priprema post-ljetne novitete

U pripremi je nekoliko Bioveginih post-ljetnih hitova za sve knjigoljupce. “Magika” (prvi dio trilogije - fantasy sage “Septimus Heap”) autorice Angie Sage već je 10 tjedana među prvih deset knjiga New York Times bestseller list. Prvi dio ove očaravajuće trilogije vodi čitatelje na fantastično putovanje puno neobičnih i osobenih likova, čarolija, čarobnih pripravaka i čini.

Potencijalno je najveći Biovegin hit “Egiptologija – Potraga za Ozirisovom grobnicom”, luksuzno opremljena knjiga u maniri rasprodanog hit “Zmajologija” koja je već 30 tjedana među prvih deset knjiga na New York Times bestseller listi. To je knjiga-dnevnik Emily Sands, hrabre istraživačice s početka dvadesetog stoljeća koji će vas odvesti u samo srce drevnog Egipta - u tajanstveni svijet piramida, kolosalnih skulptura, hramova, arheoloških iskapanja, povijesti i mitova. Emily je 1926. okupila mali ekspedicijski tim i povela ih u Egipat tragom drevnog papirusa koji se igrom slučaja našao u posjedu njezine prijateljice, a koji navodno otkriva lokaciju Ozirisove grobnice. Ovo uzbudljivo putovanje detaljno je opisala u svom dnevniku, dok su umjetnici koje je povela sa sobom oslikali najzanimljivije prizore i spomenike. No, nakon samo nešto više od dva mjeseca dnevnički se zapisi naglo prekidaju, a o hrabroj Emily i njezinom timu više se ne čuje ni riječi…

Treća knjiga “Zdrava kralježnica” dr. Johna Tannera je priručnik za samopomoć za prevenciju i iscjeljivanje bolova u leđima sa savjetima iz konvencionalne i alternativne medicine. Svima koji imaju problema s leđima autor nudi tehnike prevencije ozljeda i načine kako da se nose s akutnim i kroničnim bolovima.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –