Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.07.2010.

Krešimir Mišak predstavlja 'Sretan vam kraj svijeta...kakvog ste poznavali'

Predstavljanje knjige "Sretan vam kraj svijeta...kakvog ste poznavali: Knjiga intervjua o transformaciji svijesti" Krešimira Mišaka, održat će se u petak 9. svibnja 2010. u 19 sati u sklopu 'Summer Art Festival Park in Zagreb', u Centru mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) u Zagrebu.

Hrvatski novinar znanosti, rock glazbenik i pisac znanstvene fantastike Krešimir Mišak najpoznatiji je kao urednik dugogodišnje emisije "Na rubu znanosti".

Ovom prilikom će  predstaviti “Sretan vam kraj svijeta...kakvog ste poznavali: Knjiga intervjua o transformaciji svijesti“, izniman uradak u kojem na jednom mjestu okuplja četrdesetak najpoznatijih svjetskih autora iz područja popularne znanosti i duhovnosti.

Vođen intuicijom novinara istražitelja, sa snažnim osjećajem za Zeitgeist (duh vremena), autor je svoje sugovornike naveo da spoznajnim instrumentima različitih područja znanosti i duhovnosti oslikaju ključni trenutak naše civilizacije – kraj svijeta kakvog poznajemo i transformaciju svijesti kojoj svi svjedočimo.

Mišak će se osvrnuti na problem istraživanja svijesti i otvoreno govoriti o nikad aktualnijim razotkrivanjima manipulacija čovječanstvom od strane tzv. “Elite”.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –