Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 25.01.2006.

Nove književne večeri, književna slušaonica i poetry take out u SC-u!
Održava se
26.01.2006.

Večeras nas u SC-u očekuje nova epizoda već uhodanih Književnih večeri. Na književni kauč ovoga će puta zasjesti dvije autorice i jedan autor, redom skribomani: Andreja Bistričić, Ivana Premužić i Josip Sabić. Večer počinje u 21 sat, a osim već uobičajene male književne slušaonice, ovog četvrtka očekuje Vas još jedno iznenađenje - poetry take out!

Tako će Andreja Bistričić prvi puta čitati pjesme prije nego napusti Hrvatsku na godinu i pol dana, kao i Josip Sabić koji će nakon što prvi puta pročita svoje pjesme uhvatiti vlak za Slavonski Brod. Također, svoje pjesme, osvrte i ostale prozne radove čitat će i Ivana Premužić, nekim poznatija kao Carica u novom ruhu.

Josip Sabić ima 22 godine i student je 4. godine psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Inače je iz Slavonskog Broda i nije do sada objavljivao. Bez obzira na to, pročitat će vam svoje pjesme u Kafiću &TD-a.

Andreja Bistričić rođena je u Zadru 12. 7. 1981. godine. Diplomirala modni dizajn na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Do sada nije objavljivala nigdje osim pio “nebitnim” časopisima. Živi na relaciji istok – zapad, a zastat će u Kafić &TD-a u četvrtak da vam pročita svoje pjesme, tik prije nego na godinu i pol ode u Englesku.

Ivana Premužić a.k.a. Carica in novo ruho (humoon.blog.hr), rođena je 13. 9. 1976. u Zagrebu gdje je pozavršavala škole. Po zanimanju je žena, sociolog i skriboman, tim redom. U slobodno vrijeme pjeva i uči španjolski, a čitat će vam svega pomalo – pjesama, ostvrta i ostalo što joj padne na pamet.

Dakle, dođite večeras (26. siječnja 2006) u Kafić &TD-a u po svoju dozu književnosti i mali poetry fortune cookie, koji, nakon što popijete pifu i promrdate bokove uz malu književnu slušaonicu, možete uzeti za van! A uslučaju da želite nastupiti na Književnim večerima, samo pročitajte natječaj na www.sczg.hr i slobodno s javite na mirna.bacun@gmail.com jer je natječaj otvoren trajno!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –