Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.09.2017.

Predstavljanje knjige 'Prilozi za raspravu o obrazovnoj i kurikulnoj reformi' i stručna rasprava
Održava se
07.09.2017. u 18h

Predstavljanje knjige "Prilozi za raspravu o obrazovnoj i kurikulnoj reformi : Kritike i vizije" (Hrvatski pedagoško-književni zbor, Zagreb, 2017.) koju su uredili akademik Vladimir Paar i prof. dr. sc. Nevio Šetić održat će se u četvrtak, 7. rujna s početkom u 18 sati u Europskom domu u Zagrebu (Jurišićeva 1/I).

U predstavljanju knjige sudjeluju:
- urednici: prof. dr. sc. Nevio Šetić (Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Hrvatski pedagoško-književni zbor) akademik Vladimir Paar (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti)
- recenzent: akademik Mislav Ježić (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti)
- sveučilišni i školski nastavnici: prof. dr. sc. Tamara Gazdić Alerić (Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) Antonia Sikavica Joler, prof. (I. gimnazija, Zagreb) mr. Ljiljana Klinger. dipl. učiteljica (ravnateljica OŠ Matije Gupca, Zagreb)

U književno-glazbenom dijelu programa nastupaju učenici I. gimnazije iz Zagreba.

Nakon predstavljanja knjige uslijedit će stanka, a zatim će se održati stručna rasprava o obrazovnoj i kurikulnoj reformi odgoja i obrazovanja u kojoj će sudjelovati članovi Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te nastavnici iz osnovnih i srednjih škola, predstavnici znanstvenih i stručnih institucija, gospodarstva, društvenih djelatnosti i šire javnosti.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –