Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Festival svjetske književnosti ×

Najava • 06.09.2013.

Vikend na Festivalu svjetske književnosti : Kjell Ola Dahl i Goce Smilevski

Festival svjetske književnosti u petak 6. rujna predstavlja norveškog pisca krimića Kjella Ola Dahla kojeg će predstaviti Roman Simić Bodrožić. Slijedi razgovor o suočavanju s prošlošću na kojem će sudjelovati Jaume Cabré, Goce Smilevski i Ivana Simić Bodrožić. Razgovor vodi Mirjana Rakić.
Najava • 05.09.2013.

Još samo nekoliko dana do početka Festivala svjetske književnosti u Zagrebu

Kao što smo već bili najavili, nakladnička kuća Fraktura u Zagrebačkom kazalištu mladih u Zagrebu se od 5. do 17. rujna po prvi put organizira Festival svjetske književnosti na kojem će gostovati najeminentnija imena svjetske i domaće književnosti. U desetak dana Zagreb će postati jedno od središta svjetske književnosti, mjesto gdje će se predstavljati nove knjige, gdje će autori razgovarati o svojim...
Najava • 05.09.2013.

Festival svjetske književnosti u Zagrebu

Nakladnička kuća Fraktura u rujnu ove godine u Zagrebu prvi put organizira Festival svjetske književnosti na kojem će gostovati najeminentnija imena svjetske i domaće književnosti. U desetak dana trajanja Festivala očekuje vas bogat program predstavljanja knjiga i autora, okrugli stolovi i glazbeni nastupi.