Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

interliber ×

Najava • 08.11.2007.

NSK na Interliberu

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, u sklopu ovogodišnja nastupa na INTERLIBERU - 30. međunarodnom sajmu knjiga i učila, predstaviti će svoje projekte: projekt 'Knjižnica otvorenih vrata - 24 sata', povratak 'prve hrvatske glagoljske početnice u domovinu' i otkrivanje 'spomen ploče hrvatskim protestantskim piscima u Bad Urachu'.
Najava • 07.11.2007.

Program predstavljanja Poljske na Interliberu

Ovogodišnja zemlja partner Interlibera, Poljska, predstaviti će se bogatim i zanimljivim programom. Ističemo dva okrugla stola: "Knjiga kao ekonomska kategorija" i "Sudbina književnih časopisa", susrete s poljskim piscima (K. Kotowska, P. Huelle, M. £awrynowicz, J. L. Wiœniewski), predstavljanje izdavačkih kuća, susret s poljskim redateljem W. Adamekom i hrvatsku premijeru filma "S@moća u Mreži".
Najava • 07.11.2007.

Profil na Interliberu

Profil je za Interliber pripremio brojne promocije svojih najrecentnijih izdanja. Na njihovom će štandu, u paviljonu 5, tijekom trajanja sajma svoje knjige predstaviti: Veljko Barbieri, Rujana Jeger, Ana Ugarković, Željko Malnar, Borna Bebek, Marina Šur Puhlovski, Zlatko Gall i bivša glasnogovornica Haškog tribunala, Florence Hartmann, koja će promovirati svoju kontroverznu knjigu «Mir i kazna».
Najava • 11.11.2006.

Druženje s Eventualistima

Pozivaju se svi ljudi dobre volje, u povodu izlaska zbornika Eventualista: «Nagni se kroz prozor», a prije službene promocije, na neformalno druženje s Eventualistima (Piva & Razgovor & Potpis) koje će se održati na štandu Celebera (Interliber, paviljon br. 5) u subotu, 11. studenog 2006. u 19 sati. Pod nazivom Eventualisti krije se osmero mladih ljudi, od 18 do 28 godina, koji su se okupili kako bi potaknuli...
Najava • 10.11.2006.

POTPISIVANJE KNJIGE: Simo Mraović

«Varaj me nježno», knjiga kolumni Sime Mraovića, biti će predstavljena na Interliberu, u petak, 10. studenoga 2006. u 12.00 sati na štandu Durieuxa 9B, paviljon br. 6. Simo Mraović tom će prigodom potpisivati knjigu i družiti se sa svojim fanovima. «Varaj me nježno» ukoričuje kolumne koje je Simo tijekom dvije godine objavljivao na T-portalu, s kojom dokazuje da je zaslužio mjesto ne samo u suvremenoj...