Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Pun vam je kufer stresa : Uzmite NLP

  • Nakladnik: Veble commerce
  • 11/2009.
  • 80 str., meki uvez
  • ISBN 9789532511048
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kritike, konflikti sa suradnicima, članovima obitelji, rad na nekoliko stvari istovremeno, prenatrpani dnevni i tjedni raspored, neprestane promjene, samo su neke od situacija koje nam uzrokuju stres. Ono što je svima zajedničko, kada je u pitanju definiranje stresa je osjećaj u tijelu, u nama samima. Osjećaj nezadovoljstva, neugode, umora, napetosti...

Trenutak kada se uistinu mijenjamo je kada odlučimo da je dosta. Možda ste i sami sebi rekli: „Pun mi je kufer svega! Ovo je kap koja je prelila čašu! Puknut ću! Poludjet ću, ne mogu više ovako!"

Jer, to je pravi trenutak promjene. Riješite se stresa, jednostavno, uzmite NLP!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –