Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sonja Gaži-Prpić

Male tajne : 100 kulinarskih delicija

  • Nakladnik: Profil
  • 11/2010.
  • 227 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533191546
  • Cijena: 139.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Ako ste već vješti s kuhačom, knjiga „Male tajne Vegetine kuhinje“ bit će vam inspirativan podsjetnik za neka nova zamamna i brza jela. Ako pak, nasuprot obilju dobre volje, kuharskog iskustva jedva da i imate, knjiga će vam poslužiti kao izvrsna početnica za usavršavanje u raznovrsnim i zanimljivim, a finim jelima, koja vas mogu ponukati na vlastite kreacije.

Iskušajte ponovno filozofiju nove kuhinje u vlastitoj. Među sto recepata za gablece, marende i užine te ručak i večeru, a podijeljenih u topla i hladna predjela, juhe, jela od mesa, jela od piletine i puretine te jela od ribe, zacijelo ćete otkriti brojne nove mogućnosti - novu namirnicu, novo jelo, novi kulinarski postupak, posuđe, način posluživanja... Konstanta im je Vegeta.

U ovoj vas knjizi najmodernija Vegetina kuhinja odvodi ravno u ukusnu i ekonomičnu pripremu sezonske hrane, s manje masnoće i kraćim vremenom kuhanja, preporučujući mediteranski, vegetarijanski ili neki drugi model prehrane.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –