Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

2. Međunarodni festival suvremene poezije ×

Vijest • 20.04.2007.

Završen 2. Međunarodni festival suvremene poezije

Jučerašnjim nastupom Catharine Gripenberg iz Finske, Mária Rui de Oliveire iz Portugala, Christiana Sinicca iz Italije, Ingrid Storholmen iz Norveške i domaće nam Ivane Simić Bodrožić u književnom klubu Booksa, završen je 2. Međunarodni festival suvremene poezije. Pjesnike smo ispratili pljeskom a Festivalu zaželjeli i treće uprizorenje sljedeće godine u Zagrebu.
Najava • 17.04.2007.

Službeno otvorenje Festivala suvremene poezije

U utorak, 17. travnja 2007. u 20 sati, u kubu Gjuro II u Zagrebu održati će se službeno otvorenje 2. Međunarodnog festivala suvremene poezije na kojem će nastupiti svi sudionici festivala. Za dobro raspoloženje zadužene su dvije mlade punk rock grupe: P.U.P. (Poruka u prazno) i Dolibasi. Prijevode stihova čitat će dramski umjetnici Helena Kalinić i Janko Popović Volarić, a voditeljica programa je Ana...
Najava • 11.04.2007.

Press konferencija povodom 2. Međunarodnog festivala suvremene poezije

Press konferencija povodom 2. Međunarodnog festivala suvremene poezije koji će se održati od 17. - 19. travnja 2007. u Zagrebu, održati će se u četvrtak 12. travnja 2007. u 12 sati u književnom klubu Booksa (Martićeva 14d). U sklopu pressice promovirat će se i zbornik festivala «Kucanje skrivenog središta/ Beating of hidden heart» u kojemu je objavljena poezija svih sudionika festivala.