Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hrvoje Šalković ×

Najava • 14.10.2016.

Na tribini Čazmanski pARTy gostuje Hrvoje Šalković

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja će se održati u petak, 14. listopada u caffe baru Klub, gostovat će književnik Hrvoje Šalković. S njim će razgovarati moderator tribine Slađan Lipovec.
Najava • 10.07.2014.

Predstavljanje nove knjige Hrvoja Šalkovića 'Valcer protiv Eintrachta'

Predstavljanje nove knjige Hrvoja Šalkovića 'Valcer protiv Eintrachta' i biblioteke Balkan Noir Naklade Ljevak, održat će se u četvrtak 10. srpnja u Supercafféu u Zagrebu. Napeti krimić o lovu na ubojicu od Zagreba do egzotičnog Phuketa, predstavit će Milana Vuković Runjić, Goran Gavranović i Hrvoje Šalković.
Najava • 27.11.2009.

Predstavljanje novog romana Hrvoja Šalkovića 'Kombinacija d.o.o.'

Predstavljanje novog romana Hrvoja Šalkovića "Kombinacija d.o.o. : (Ljubav u doba recesije)" u kojem se Šalković uhvatio ukoštac s hobotnicom korupcije u lijepoj našoj, održat će se u petak, 27. studenog 2009. godine u 19 sati, u Lemon baru u Gajevoj 10, u Zagrebu.
Najava • 19.06.2007.

PROMOCIJA : Zec na mjesecu

Hrvoje Šalković i V.B.Z. pozivaju sve prijatelje i drage suradnike na predstavljanje novog romana «Zec na mjesecu», u srijedu, 20. lipnja 2007. godine od 19.30 sati u lounge baru «Škola» u Zagrebu, Bogovićeva 7/11. O jednom gradu, jednom vjenčanju i jednoj momačkoj večeri govoriti će Hrvoje Šalković, Julijana Matanović i Ervin Jahić. Za šankoljupce, šank je otvoren do isteka zaliha a zabavljati će...
Najava • 29.11.2006.

PROMOCIJA : Peta strana svijeta

Putopis Jasena Boke «Peta strana svijeta»predstaviti će se u srijedu, 29. studenog 2006. godine u 18:30 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb. Ovo ukoričeno uskrsnuće već, barem u Hrvatskoj, pomalo zamrle putopisne forme predstaviti će Jasen Boko, Siniša Pavić, novinar, Hrvoje Šalković, pisac i Nenad Rizvanović, urednik knjige.