Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivica Ivanišević ×

Najava • 19.04.2018.

Emir Imamović Pirke u Bookvici predstavlja novi roman 'Terorist'

Ovogodišnju sezonu Bookvice, u četvrtak 19. travnja zatvara novinar i pisac Emir Imamović Pirke, premijerno predstavljajući novi roman 'Terorist'. Uz autora, u ulozi predstavljača, gostuje Ivica Ivanišević.
Kritika • 05.11.2017.

Ivica Ivanišević : Klanjam se

Romanom 'Klanjam se' ulazimo u literarno-filmsku srednju i istočnu Europu kakvu su je krajem devetnaestog i početkom dvadesetog stoljeća imaginarnom geografijom definirali romani 'Zatočenik Zende', 'Sofija od Kravonije', te hollywoodske filmske komedije Ernsta Lubitscha ('Trgovina na uglu').
Vijest • 04.11.2016.

Lada Vukić i Ivica Ivanišević pobjednici V.B.Z. i Tisak media književne nagrade

Ovogodišnjim dobitnicima V.B.Z. i Tisak media književne nagrade za najbolji neobjavljeni roman proglašeni su Lada Vukić za roman "Specijalna potreba" i Ivica Ivanišević za roman "Knjiga žalbe".
Najava • 27.10.2016.

Književna Bookvica : Ivica Ivanišević i Primavera

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica, koje će se održati u četvrtak 27. listopada u splitskom klubu Quasimodo, gostuje splitski autor Ivica Ivanišević, koji će tom prilikom premijerno predstaviti svoj novi roman 'Primavera'.
Najava • 14.04.2016.

Bookvica u društvu s Marinom Vujčić i Ivicom Ivaniševićem

Voditeljica Bookvice Patricija Vodopija ugostit će autorski dvojac Marinu Vujčić i Ivicu Ivaniševića koji su nedavno objavili zajednički epistolarni roman 'Otpusno pismo'. Razgovarat će o zajedničkom pisanju, o igri i neizvjesnosti, o ljubavi i krizi srednjih godina, o složenim međuljudskim odnosima, o virtualnoj i paralelnoj stvarnosti te drugim zanimljivim temama.
Najava • 27.03.2015.

Predstavljanje knjige Renata Baretića i Ivice Ivaniševića 'Split za početnike'

Predstavljanje knjige Renata Baretića i Ivice Ivaniševića 'Split za početnike' održat će se u petak 27. ožujka u prostorijama VIP cluba u Zagrebu.
Najava • 20.12.2014.

Predstavljanje romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi' u Splitu

Predstavljanje novog romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi', u izdanju Hena coma, održat će se u subotu 20. prosinca u 12 sati u Caffe baru NoStress u Splitu. Knjigu će predstaviti Ante Tomić, Ivica Ivanišević, Živko Skračić i Marina Vujčić.