Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jelena Zlatar ×

Najava • 15.02.2019.

Književni petak: 'Dobri loši' i 'loši dobri' književni tekstovi

Nova, 64. sezona tribine Književni petak započinje s četiri nova urednika: Mirelom Priselac, Hrvojem Pukšecom, Andrijom Škarom i Lovrom Škopljancem. Sezonu otvara Lovro Škopljanec u petak 15. veljače u Galeriji Kupola Gradske knjižnice, s temom 'Dobri loši' i 'loši dobri' književni tekstovi.
Najava • 12.06.2018.

Promocija zbirke priča Jelene Zlatar Gamberožić 'Strani gradovi'

Promocija nove zbirke priča Jelene Zlatar Gamberožić 'Strani gradovi' održat će se u utorak, 12. lipnja u zagrebačkom Botaničaru. O knjizi će uz autoricu, govoriti urednici, Sanja Vučković i Miroslav Mićanović.
Najava • 07.07.2016.

Promocija zbirke priča Jelene Zlatar 'Ticala'

Promocija nove zbirke priča Jelene Zlatar 'Ticala' održat će se u četvrtak 7. srpnja u Vinyl baru u Zagrebu. O novoj zbirci će govoriti Ivana Rogar (spisateljica), Nermina Husković (glavna urednica) i Jelena Zlatar (autorica).
Najava • 20.06.2016.

Književnost u Močvari: Zlatar, Katalinić i Karakaš

Ciklus književnih tribina Književnost u Močvari: Rani radovi koje u zgrebačkom klubu Močvara moderira Robert Perišić, u ponedjeljak 20. lipnja ugostit će Jelenu Zlatar, Mariju Katalinić i Damira Karakaša. Autori će čitati svoje radove i usput komentirati mlađu književnu scenu...
Najava • 12.05.2015.

Promocija romana Jelene Zlatar 'Slijepa točka'

Promocija romana Jelene Zlatar 'Slijepa točka' održat će se u utorak 12. svibnja u Vinyl baru u Zagrebu. Uz autoricu, o knjizi će govoriti urednik Nebojša Lujanović.
Portret • 16.03.2015.

Jelena Zlatar