Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Leykam international ×

Najava • 06.06.2019.

Leykam international predstavlja austrijskog autora Petera Henischa

Austrijski autor Peter Henisch predstavit će u Zagrebu svoje romane 'Maleni očev lik' (2019.), 'Pronađi mačku' (2018.), 'Majušna žena' (2017.), u četvrtak, 6. lipnja u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. Uz autora, o knjigama će govoriti Eugenia Ehgartner (urednica) i Andy Jelčić (prevoditelj), a razovor će konsekutivno prevoditi Ines Meštrović.
Najava • 17.12.2018.

Leykam international predstavlja knjigu Acije Alfirević 'Kazalište okrutnosti Harolda Pintera'

Izdavačka kuća Leykam international organizira predstavljanje knjige autorice Acije Alfirević 'Kazalište okrutnosti Harolda Pintera', koje će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. u 13 sati u Teatru &TD, Savska 25, Zagreb.
Najava • 25.10.2018.

Leykam international predstavlja novu knjigu Nebojše Lujanovića 'Prostor za otpadnike'

U četvrtak 25. listopada nakladnička kuća Leykam international predstavit će u Knjižnici Marije Jurić Zagorke (Krvavi most 2, Zagreb) novu knjigu Nebojše Lujanovića 'Prostor za otpadnike: Od ideologije i identiteta do književnog polja'. O knjizi će govoriti Julijana Matanović i Dean Duda.
Najava • 01.04.2009.

Predstavljanje : Leykam international i Sanja Lovrenčić u Osijeku

U srijedu 1. travnja 2009. u 18 sati u Osijeku, u prostorijama Kluba knjižare Nova, održat će se predstavljanje nakladničke kuće Leykam international te romana Sanje Lovrenčić "Martinove strune“. Nakladničku kuću će predstaviti direktor Juergen Ehgartner, Neven Budak i Eugenija Ehgartner, dok će o knjizi razgovarati Helena Sablić Tomić i Sanja Lovrenčić.