Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

mani gotovac ×

Najava • 07.12.2017.

Hrvatski autori u prosincu u Hoću knjigu Megastoreu

U božićnom ruhu Megastore će ugostiti Mani Gotovac, Milanu Vuković Runjić, Dragu Glamuzinu, Radu Šerbedžiju, Kristiana Novaka, Miljenka Jergovića i Igora Mandića koji će govoriti o svojim knjigama i družiti se s čitateljima.
Najava • 19.10.2017.

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te'

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te' održat će se u četvrtak 19. listopada u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na predstavljanju će, uz autoricu, sudjelovati Irena Matijašević, Milan Košuta, Ivica Prtenjača i Adriana Piteša, te Judita Franković i Reo Radan.
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 12.03.2016.

Splitska promocija knjige Mani Gotovac 'Snebivaš me'

Promocija knjige Mani Gotovac 'Snebivaš me' održat će se u subotu 12. ožujka u splitskoj kavani Luxor, na Peristilu. O knjizi će, uz autoricu, govoriti Vanda Babić i Renato Baretić.
Najava • 27.01.2015.

Ženska priča : Mani Gotovac

Još jedna Ženska priča na kojoj će voditeljica Marijana Perinić ugostiti neponovljivu Mani Gotovac, održat će se u utorak 27. siječnja u zagrebačkom Bookcaffe-u, s počekom u 20 sati.