Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nova stranica ×

Najava • 02.04.2019.

Radionica poezije Stih po stih

Na radionici ćete se upoznati s osnovnim pojmovima iz povijesti književnosti i naučiti kako poezija može biti blagotvoran alat kojim ćete dati formu svojim najiskrenijim emocijama. Upoznat ćete se sa suvremenom hrvatskom poezijom ali i zaviriti u drevne bilježnice stranih majstora pisma. Radionicu vodi Nataša Nježić Bublić.
Vijest • 05.09.2018.

Radionica kreativnog pisanja Nađi se u prozi - pod vodstvom Milene Benini

I ove jeseni Udruga Nova stranica Zagreb nastavlja s ciklusom semestralnih radionica kreativnog pisanja 'Nađi se u prozi' u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, a pod vodstvom Milene Benini. Radionica polaznicima nudi učenje osnovnih tehnika pisanja, razradu karakterizacije likova, a bavi se i specifičnostima pojedinih žanrova...
Najava • 06.11.2017.

Književna večer s Josipom Pavičić: Ispovijest o boli i pobjedi

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv raka dojke Udruga Nova stranica Zagreb u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka organizira književnu večer s Josipom Pavičić na kojoj će predstaviti svoju autobiografsku knjigu 'Šest milimetara : Ispovijest o boli i pobjedi'.
Vijest • 07.02.2017.

Piši što (ne) znaš: Fantastična radionica pisanja pod vodstvom Milene Benini

Udruga Nova stranica Zagreb organizira radionicu kreativnog pisanja za 'fantasy', znanstvenu fantastiku, horor i magijski realizam 'Piši što (ne) znaš' u Centru za kulturu Trešnjevka a pod vodstvom Milene Benini. Uz uvod o samoj povijesti nemimetičke književnosti, od mitologije do suvremenosti, podučava vas osnovama tehnike pisanja.
Vijest • 21.09.2016.

Nađi se u prozi : Radionica kreativnog pisanja pod vodstvom Milene Benini

Udruga Nova stranica Zagreb u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka organizira radionica kreativnog pisanja pod vodstvom spisateljice, urednice i prevoditeljice Milene Benini.
Najava • 22.10.2013.

Večer u stihu : Ivan Herceg, Tomica Bajsić, Aleksandar Hut Kono, Romana Brolih

U sklopu obilježavanja Mjeseca knjige Udruga Nova stranica Zagreb organizira književnu večer "Večer u stihu" na kojoj će svoja razmišljanja, planove i autorske radove predstaviti Ivan Herceg, Tomica Bajsić, Aleksandar Hut Kono i Romana Brolih. Domaćin večeri je Roman Simić Bodrožić.