Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Predrag Lucić ×

Najava • 12.02.2019.

Predstavljanje knjige 'Cervantesov trg' i časopisa '15 dana' posvećenog Predragu Luciću

Predstavljanje knjige sabranih pjesama i songova Predraga Lucića 'Cervantesov trg' i časopisa '15 dana' posvećenog Predragu Luciću, održat će se u utorak 12. veljače u klubu No Sikiriki u Zagrebu. Izdanja će predstaviti Ivica Đikić, Boris Pavelić, Darko Vidović i Kruno Lokotar.
Najava • 10.01.2019.

Bookvica u spomen na Predraga Lucića

U prvoj ovogodišnjoj Bookvici, koja će se održati 10. siječnja, na prvu godišnjicu smrti Predraga Lucića, bit će predstavljena knjiga njegovih sabranih drama i songova 'Cervantesov trg', koja je objavljena krajem 2018. godine u nakladi Jesenski & Turk.
Najava • 29.11.2018.

24. Sa(n)jam knjige u Istri posvećen Predragu Luciću

Ovogodišnji, 24. Sa(n)jam knjige u Istri posvećen je uspomeni na Predraga Lucića, već od svečanosti otvorenja, na kojemu će svom prijatelju pjevati Amira Medunjanin.
Najava • 18.01.2018.

Splitska Bookvica : Sjećanje na Predraga Lucića

Književni program Bookvica, koji će se održati u četvrtak 18. siječnja u splitskom klubu Quasimodo posvećen je velikom pjesniku i novinaru Predragu Luciću. Pozivaju se i svi koji su voljeli i cijenili Predraga i tom prilikom njemu u spomen pročitaju neku njegovu pjesmu, kolumnu, ulomak, stih…
Vijest • 10.01.2018.

Posljednji ispraćaj Predraga Lucića bit će u petak 12. siječnja na splitskom groblju Lovrinac

Novinar, pisac i redatelj Predrag Lucić umro je jutros u Splitu nakon teške bolesti. Posljednji ispraćaj Predraga Lucića bit će u petak, 12. siječnja 2018., s početkom u 11:45 sati na splitskom groblju Lovrinac.
Najava • 25.09.2008.

Književni portreti u HDP-u: Željko Ivanjek i Predrag Lucić

U Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, u četvrtak, 25. rujna 2008. u 19 sati, održat će se književna večer Željka Ivanjeka a u petak, 26. rujna u 19 sati, književna večer s piscem, novinarom i redateljem Predragom Lucićem. Željka Ivanjeka predstavit će Branko Maleš i teatrolog Boris B. Hrovat, a Predraga Lucića Darija Žilić i Dorta Jagić.
Najava • 29.04.2008.

Promocija zbirke poezije 'Ljubavnici iz Verone' Predraga Lucića

Promocija zbirke poezije «Ljubavnici iz Verone» Predraga Lucića, održat će se 29. travnja 2008. s početkom u 20 sati u KK Booksa u Zagrebu. Još jedna pjesnička večer u Booksi na kojoj ćete zasigurno imati što čuti. S gostom večeri, Predragom Lucićem, razgovara Miloš Ðurđević.
Vijest • 11.11.2007.

Nove knjige poezije u biblioteci 'Moderna poezija'

U bU biblioteci 'Moderna poezija' Hrvatskog društva pisaca i Durieuxa, koju uređuje Miloš Ðurđević, upravo su izašle nove knjige poezije autora Slavka Jendrička: «U kući malih pustinja», Slađana Lipovca «Rijeke i mjesečine», Predraga Lucića «Ljubavnici iz Verone» i Nikole Petkovića «Odisejev pas».