Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sonja Manojlović ×

Najava • 09.11.2018.

Antologija poezije uživo : Irena Vrkljan

U drugoj večeri ciklusa 'Antologija poezije uživo' koja se održava u sisačkoj galeriji Striegl gostuje pjesnikinja i prozna spisateljica, Irena Vrkljan, autorica brojnih knjiga: pjesničkih zbirki, romana, autobiografskih proza i eseja, radio i tv-scenarija. Uz pjesme u interpretaciji autorice s njome će o zanimljivim temama razgovarati voditeljica ciklusa - Sonja Manojlović.
Najava • 19.10.2018.

Antologija poezije uživo : Tonko Maroević

Gradska galerija Striegl iz Siska predstavlja program pod nazivom ''Antologija poezije uživo' po izboru Sonje Manojlović. Prva večer ciklusa održat će se u petak, 19. listopada a gost je Tonko Maroević.
Najava • 06.03.2018.

Razgovor s Goranovkama uoči Međunarodnog dana žena

Uoči Međunarodnog dana žena, ali i ovogodišnjeg Goranovog proljeća, plaftorma Odvalimo se poezijom i CeKaPe organiziraju 'Razgovor s Goranovkama', susret s pjesnikinjama Sonjom Manojlović, Dortom Jagić, Anom Brnardić i Monikom Herceg.
Najava • 26.10.2017.

Pjesnici u Knjižnici Vjekoslava Majera: Maroević, Manojlović, Kirin, Herceg

U četvrtak 26. listopada u Knjižnica Vjekoslava Majera u Zapruđu održat će se tribina povodom Mjeseca hrvatske knjige 'Pjesnici u Knjižnici Vjekoslava Majera' na kojoj će gostovati pjesnici: Tonko Maroević, Sonja Manojlović, Miroslav Kirin i Monika Herceg.
Vijest • 05.03.2016.

Goranov vijenac Sonji Manojlović, Goran za mlade pjesnike Mateji Jurčević

Ugledna hrvatska pjesnikinja Sonja Manojlović dobitnica je ovogodišnjeg Goranovog vijenca - nagrade za pjesnički opus i ukupan prinos hrvatskoj književosti dok je nagrada Goran za mlade pjesnike dodijeljena Mateji Jurčević za rukopis radnog naslova 'Paranoja'.
Najava • 26.02.2008.

Večer s pjesnikinjom Sonja Manojlović: Čovječica

U utorak, 26. veljače 2008. u 19 sati, u virovitičkoj knjižnici, održat će se „Večer s pjesnikinjom Sonja Manojlović: Čovječica".Bit će to prva u nizu književnih večeri u suradnji Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica s Hrvatskim društvom pisaca. Voditeljica je Višnja Romay.
Vijest • 18.12.2007.

Članovi HDP-a u uzvratnoj posjeti Crnoj gori

U razmjeni Hrvatskog društva pisaca i Crnogorskog društva nezavisnih književnika od 19. do 21. prosinca 2007. u uzvratnoj posjeti Crnoj Gori, točnije u Podgorici i Cetinju, na dvije književne večeri nastupit će Sonja Manojlović, Boris Perić i Jagoda Zamoda.
Vijest • 25.10.2007.

Članovi HDP-a u Kini

U prvoj razmjeni pisaca između Hrvatskog društva pisaca (HDP) i Kineskog društva pisaca, u razdoblju od 24.10. - 05.11.2007. u Kinu su pozvani: Sonja Manojlović, Nikola Petković, Slobodan Šnajder i Velimir Visković. Planirani su susreti sa kolegama piscima u Pekingu, Xianu i Šangaju. Za nepunih mjesec dana kineski pisci stižu u uzvratnu posjetu.