Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tribina Razotkrivanje ×

Najava • 28.11.2016.

Tribina Razotkrivanje : Srećko Horvat

Filozof i pisac Srećko Horvat gost je Frakturine tribine Razotkrivanje koja će se održati u ponedjeljak 28. studenog u Zagrebačkom kazalištu mladih. U razgovoru s urednikom Seidom Serdarevićem predstavit će svoju knjigu 'Radikalnost ljubavi'. Ulomke iz knjige čitat će Goran Bogdan.
Najava • 09.05.2016.

Ivan Lovrenović na tribini Razotkrivanje

Tribina Razotrkivanje u Zagrebačkom kazalištu mladih ugostit će u u ponedjeljak 9. svibnja u 19 sati Ivana Lovrenovića. Povod je gostovanju njegova nova knjiga 'Ulazeći u Varcar', nedavno objavljena u izdanju Frakture. Uz autora o njegovoj novoj knjizi govorit će urednik Seid Serdarević.
Najava • 04.06.2014.

Tribina Razotkrivanje predstavlja Maricu Bodrožić

Tribina Razotkrivanje koja se održava u suradnji s Festivalom europske kratke priče, ugostit će njemačku književnicu hrvatskog podrijetla Maricu Bodrožić, povodom objavljivanja novog romana "Balada o zvjezdanom moru". Tribina će se održati u srijedu 4. lipnja u Medijateci Francuskog instituta.
Najava • 13.12.2012.

Na tribini Razotkrivanje gostuje Josip Mlakić

Na tribini Razotkrivanje gostuje Josip Mlakić koji će sa Seidom Serdarovićem razgovarati o svom novom, antiutopijskom romanu "Planet Friedman", u izdanju Frakture. Tribina će se održati u četvrtak 13. prosinca u 19 sati, u dvorani Polanec Zagrebačkoga kazališta mladih.