Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.11.2016.

Naklada OceanMore na Interliberu 2016.
Održava se
08.-13.11.2016.

Naklada OceanMore je za Interliber pripremila niz iznenađenja – odlične nove naslove, među kojima se skrivaju neki od naiščekivanijih književnih djela sezone – poput svjetskog bestselera "Moja borba, treća knjiga" Karla Ovea Knausgaarda, novi roman Kristiana Novaka "Ciganin, ali najljepši", autora čiji je prethodni hit "Črna mati zemla" osvojio nagradu T-portala za roman godine i novi roman Lászla Krasznahorkaija, majstora dugačkih rečenica omeđenih tek poglavljima – "Sotonski tango".

Od noviteteta izdvajamo i "Knjigu o travama" Sándora Máraija, djelo napisano 1943. koje želi prenijeti elementarne spoznaje – temeljne istine ljudskoga života a Márai ga je posvetio Epiktetu, Marku Aureliju, Montaigneu i svim stoicima, od kojih je učio o moći, dobroj volji i životu bez straha, te roman "Bespomoćnost" Inês Pedrosa, priča o krizom pogođenom Portugalu i žudnji za ljubavlju iz pera jedne od najboljih portugalskih spisateljica.

Kristian Novak će na štandu OceanMore u subotu, 12. 11., od 12-14 sati potpisivati svoju novu knjigu "Ciganin, ali najljepši".

Nakladu Oceanmore potražite na štandu 11C, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma gdje vas očekuje niz popusta od 20% do čak 95%!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –