Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 27.10.2015.

O vezama između glazbe i hrane : Zlatko Gall
Održava se
29.10.2015. u 20:30h

Književna večer Bookvica u splitskom klubu Quasimodo ugostit će poznatog splitskog pisca, novinara i glazbenog kritičara Zlatka Galla, koji će publici predstaviti svoju najnoviju knjigu u kojoj spaja i isprepleće svoja dva velika gušta: glazbu i gastronomiju.

Gall je dosad objavio gotovo dvadeset knjiga, ali još ni u jednoj nije spojio ta dva fenomena kojima se tako rado bavi. Učinio je to u knjizi „Majko, kušaj moju pjesmu“, koju je 2015. objavila izdavačka kuća Hena com.

Bookvica će zato biti u znaku spajanja ova dva fenomena, pa će voditeljica Patricija Vodopija s gostom porazgovarati o hrani u glazbi, o njegovim gastronomskim i glazbenim favoritima, o zdravoj i nezdravoj hrani, brudetu i čvarcima, erotici i glazbenoj gastronomiji te drugim zanimljivim temama.

Očekuje vas spoj književne večeri i glazbene slušaonice, a kao i svaki put, netko će dobiti knjigu na dar (ovoga puta „Majko, kušaj moju pjesmu“).

Zato dođite na Bookvicu, u četvrtak 29. listopada u 20,30 sati, u klub Quasimodo (Gundulićeva 26a/II).

Zlatko Gall

Majko, kušaj moju pjesmu

  • Hena com 06/2015.
  • 206 str., meki uvez
  • ISBN 9789532591033
  • Cijena 119.00 kn

Zlatko Gall desetljećima već piše o spizi i rokenrolu i to se dugo iskustvo prirodno zaokružuje knjigom poput ove, gdje se užici ujedinjuju, sinestetički sljubljuju da više i ne znaš kojim si osjetilom što doživio, koja je ljepota došla s tanjura, a koja sa stereo uređaja. (Ante Tomić)

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –