Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 03.03.2008.

Predstavljanje novog romana Ivana Aralice 'Runolist'
Održava se
04.03.2008.

Predstavljanje novog romana Ivana Aralice «RUNOLIST» (Verbum, 2008.) održati će se u  utorak, 4. ožujka 2008. u 12 sati, u Društvu hrvatskih književnika, Trg bana Josipa Jelačića 7/I, zagreb.

Knjigu će predstaviti:

mr. sc. Petar Balta, glavni uredniki i
akademik Ivan Aralica, autor.

Voditelj Tribine DHK  Tito Bilopavlović


O romanu:
U ovoj svojevrsnoj bajci za odrasle, koja se zbiva u fiktivnoj zemlji Korokaim, Ivan Aralica pripovijeda dojmljivu priču o dubinama ljudske osobnosti, u kojoj se može prepoznati svaki čitatelj. U «Runolistu» ne nedostaje ni autorova poznata konotiranja na vrijeme u kojemu živimo i zbog kojega je svaki njegov roman svojevrsna enigma te ga je moguće više puta iščitavati i svaki put ispočetka otkrivati nove slojeve u koje je umotan.
Ne odustajući od svoga poznata pripovjedačkoga stila kojim je osvajao i osvaja publiku, Aralica nam i ovoga puta donosi svježinu i originalnost. Bitno drukčiji i neusporediv s bilo kojim od prethodnih Araličinih romana, iako u sebi sadrži elemente gotovo svakog od njih, «Runolist» nam nudi bezvremensku priču trajne aktualnosti, bivajući na svoj način nadvremenski - roman za sva vremena.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –