Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 28.10.2016.

Promocija novog romana Mire Gavrana 'Nekoliko ptica i jedno nebo'
Održava se
03.11.2016. u 12h

Promocija novog romana Mire Gavrana "Nekoliko ptica i jedno nebo" (Mozaik knjiga, 2016) održat će se u četvrtak 3. studenog u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića 7/I).

Sudjeluju:
Julijana Matanović, književna kritičarka
Zoran Maljković, urednik
Robert Kurbaša, dramski umjetnik
Miro Gavran, autor.

O knjizi:

Jedan vlak polazi s mostarskoga kolodvora daleke 1917. godine, drugi vlak polazi iz Nove Gradiške 1987.godine – sudbine junaka koji su u njima na neobičan su način povezane. Pratimo dvostruku ljubavnu priču i dramatične događaje u Hercegovini tijekom Prvoga svjetskog rata, kada je fra Didak Buntić pokrenuo akciju spašavanja gladne djece. Usporedno s time, upoznajemo mladića koji tijekom osamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća počinje gubiti tlo pod nogama kada mu se snovi i stvarnost isprepletu.

Miro Gavran

Nekoliko ptica i jedno nebo

  • Mozaik knjiga 10/2016.
  • 196 str., meki uvez
  • ISBN 9789531420525
  • Cijena 99.00 kn

Jedan vlak polazi s mostarskoga kolodvora daleke 1917. godine, drugi vlak polazi iz Nove Gradiške 1987. godine – sudbine junaka koji su u njima na neobičan su način povezane. Pratimo dvostruku ljubavnu priču i dramatične događaje u Hercegovini tijekom Prvoga svjetskog rata. Usporedno s time, upoznajemo mladića koji tijekom osamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća počinje gubiti tlo pod nogama kada mu se snovi i stvarnost isprepletu.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –