Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.12.2016.

Promocija romana Nives Madunić Barišić 'Mrak ili strah'
Održava se
13.12.2016. u 18h

Promocija novog romana Nives Madunić Barišić "Mrak ili strah" (Mozaik knjiga, 2016) održat će se u utorak 13. prosinca u 18 sati u prostoru zagrebačke knjižare Algoritam MK u Bogovićevoj 7. Dođite, povedite svoje najmlađe i upoznajte avanture omiljenog psa istražitelja Melikora te čudesan svijet gdje životinje pričaju i razmišljaju kao ljudi!  

Melkior je i najmlađe i one nešto starije čitatelje osvojio već na prvim stranicama romana “Tajna čokoladnih bombona” i „Lunapark“.  Njegove je pustolovine zapisala Nives Madunić Barišić, urednica i dramaturginja na HRT-u te nagrađivana autorica nekoliko dramskih tekstova, izvođenih na radiju i u kazalištu. Glavnu ulogu pripisala je jednom neobičnom liku, psu Melkioru, privatnom istražitelju, nimalo tipičnom ljubimcu koji najmlađe čitatelje nikako neće ostaviti ravnodušnima ni u novom romanu koji je i najuzbudljiviji dosada!

U ovom nastavku tematizira se nestanak poznatog čarobnjaka Merlina u čemu prste vrlo vjerojatno ima zla, ljubomorna Vivijana. Ekipa se daje u potragu i ostaje pod upitnikom hoće li vesela uspjeti pobijediti strahove i pomoći Merlinu! Osim što je riječ o romanu – krimiću za djecu, roman obiluje humorističnim izjavama likova, ali i likovima zanimljivih karakternih osobina u kojima se svako dijete može pronaći. Detektirati strah i pokušati ga svesti na minimum, jer ono predstavlja našeg velikog neprijatelja – glavna su poruka ovog djela.

Nives Madunić Barišić

Mrak ili strah

  • Mozaik knjiga 11/2016.
  • 156 str., meki uvez
  • ISBN 9789531420648
  • Cijena 79.00 kn

U ovom nastavku tematizira se nestanak poznatog čarobnjaka Merlina u čemu prste vrlo vjerojatno ima zla, ljubomorna Vivijana. Ekipa se daje u potragu i ostaje pod upitnikom hoće li uspjeti pobijediti strahove i pomoći Merlinu! Osim što je riječ o romanu – krimiću za djecu, roman obiluje humorističnim izjavama likova. Detektirati strah i pokušati ga svesti na minimum – glavna je poruka ovog djela.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –