Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.05.2014.

Vrisak predstavlja Književnost uživo i Srce od gume Vlade Simcicha Vave
Održava se
17.05.2014.

U subotu 17. svibnja na 7. riječkom sajmu knjige i festivalu autora Vrisak održat će se predstavljanje časopisa Književnost uživo kao i promocija knjige "Srce od gume" riječkog autora Vlade Simcicha Vave.

Časopis Književnost uživo prezentira selekciju najboljih radova afirmiranih i neafirmiranih autora iz čitave regije, ali i drugih dijelova svijeta, koji objavljuju na istoimenoj društvenomrežnoj stranici koja je neka vrsta stalnog “sajma” stihova i proze, ali i razmišljanja o književnosti, filozofiji, umjetnosti.

Posljednji, četvrti broj Književnosti uživo objavljen je u elektroničkom obliku na službenom ISSUU profilu, 21. ožujka, obilježavajući prvi dan proljeća, a glavni urednik broja je Slaven Jelenović. U ovom broju zastupljeni su prozni i pjesnički radovi 50 autora, među kojima su Florian Hajdu, Enver Krivac, Marko Marciuš, Željko Maurović, Ivo Anić, Alen Brlek, Radojka Sartori, Tamara Čapelj, Novica Stokić, Erika Reicher Gržin, Ana Marić, Ivan Zrinušić, Darko Cvijetić i mnogi drugi. Časopis je besplatan za čitanje i download.  

Predstavljanje časopisa održat će se u Book Caffeu Dnevni boravak (Ciottina 12a) s početkom u 20 sati. Časopis će predstaviti Milan Zagorac, a radove će čitati zastupljeni riječki autori.  


U klubu Tunel, s početkom u 21 sati održat će se promocija knjige "Srce od gume" riječkog autora Vlade Simcicha Vave. Prvi dio promocije posvetit će se predstavljanju romana, a osim autora, događaju će nazočiti i glavni urednik V.B.Z.-a, Drago Glamuzina, te urednik izdanja Marko Pogačar.

Nakon predstavljanja romana, Vava će s prijateljima koje je ekskluzivno okupio ovim povodom svima koji se u subotu nađu na njegovoj promociji oštetiti bubnjiće, te im uskratiti u budućnosti bilo kakvu mogućnost za uživanje u zaista dobroj glazbi.

Na bubnjevima će biti Bobo Grujičić, bivši član grupa Let3, Grad, En Face, Kojoti, na gitari Želimir Gržančić (ex Brain Damage, Blagdan Band), dok će bas gitarom upravljati proslavljeni hrvatski arhitekt Idis Turato, također i dizajner korica Vavine knjige, Srce od gume.

Program u Tunelu, prigodnog naziva Konačna prevara rokenrola, počinje u 21 sat, a završava tri dana kasnije na Woodstocku.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –