Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 20.09.2013.

Zoran Milivojević i Bruno Šimleša - O ljubavi iz drugog kuta
Održava se
24.09.2013.

Započinje novi ciklus predavanja "O ljubavi iz drugog kuta" psihoterapeuta Zorana Milivojević i Brune Šimleše, čije su knjige među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima.

Prvo predavanje na temu "Priroda ljubavi i zaljubljenosti" održat će se 24. rujna (utorak) u 19 sati u Centru Kaptol u Zagrebu.

Razgovor vodi Daniela Trbović.

Koje su sličnosti ljubavi i zaljubljenosti? Ima li ljubav rok trajanja? Može li se zaljubljenost razviti u ljubav? Da li se nužno zaljubljujemo u svoju ideju o nekome ili je moguće da zaljubljenost ima stvarne temelje? Kako seksualni život utječe na ljubav i zaljubljenost?

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mjestima Profil Mozaika (Bogovićeva 5, City Centar One West) i Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb) po cijeni od 40 kuna ili na sam dan predavanja u Cineplexxu Centar Kaptol.
 

Knjige Zorana Milivojevića (Formule ljubavi", Emocije, Mala knjiga za velike roditelje, Uloviti ljubav) i Brune Šimleše (Ljubavologija, Škola života, U rukavicama mi je ionako prevruće…) nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodali nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova.

U knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Kroz neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –