Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jojo Moyes

Vikend u Parizu : I druge priče

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Mihaela Velina
  • 11/2017.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789533135854
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Nell ima dvadeset šest godina, i ne samo da nikad nije bila u Parizu nego nikad nije nigdje bila na romantičnom vikendu. Nije baš ljubiteljica putovanja. Ali kad se njezin dečko ne pojavi, Nell dobije priliku pokazati svima – pa i sebi – da može biti neovisna i neustrašiva. Sama u Parizu, Nell pronađe inačicu sebe kakvu prije nije mogla niti zamisliti…

U zbirci priča "Vikend u Parizu" Jojo Moyes upoznaje čitatelje s cijelim nizom snažnih žena s kojima se lako poistovjetiti. Ona uspijeva svakodnevne trenutke u životu učiniti nesvakidašnjima na duhovit i šarmantan način.

 

“Neodoljivo… Vikend u Parizu nudi dozu trenutačnog bijega od svakodnevice.”
– Daily Express

“Jojo Moyes uvijek je dobra kad je riječ o muško-ženskim odnosima. Ali njezina briljantnost skriva se u tome kako u priče diskretno uključi onaj snažni utjecaj koji žene imaju na ljubavni život drugih žena.”
– Daily Mail

“Kao i druga djela Jojo Moyes, ove su priče iskrene, emocionalne i uče nas o ljubavi, gubitku, oslobođenju i smijehu. Ljubiteljima njezinih romana ovo će se jako svidjeti.”
– OK

Jojo Moyes spisateljica je i novinarka. Autorica je uspješnica "Posljednje pismo tvojega ljubavnika", "Tu sam pred tobom" i "Nakon tebe". Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika. Jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga u New York Timesu istodobno nalazila tri romana. Tu sam pred tobom prodan je u više od osam milijuna primjeraka, a Jojo je prilagodila scenarij za film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –