Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kathleen Glasgow

Sve moje rane

  • Nakladnik: Znanje
  • Prijevod: Jana Merlin
  • 03/2018.
  • 352 str., meki uvez
  • ISBN 9789533436524
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Charlie Davis sedamnaestogodišnja je djevojka koja je doživjela više gubitaka nego što neki ljudi prožive kroz cijeli život. I naučila je kako može zaboraviti na svoju bol. Rane koje si sama zadaje komadićem slomljenog stakla na trenutak brišu patnju i tugu, dok ne ostane samo mir. Tada Charlie ne razmišlja o svome ocu koji je nestao u rijeci, najboljoj prijateljici koje više nema ili majci koja više ne mari za nju.

Svaka nova rana ne umanjuje Charlienu bol, već je vodi putem do samog dna, no ponekad je upravo to ono što je potrebno kako bi Charlie pronašla novu nadu, svoj novi život...

"Sve moje rane" priča je o djevojci koja nakon tragedije kreće na životno putovanje kako bi se vratila natrag na pravi put, roman je prvijenac Kathleen Glasgow, temeljen na njezinim vlastitim iskustvima, koji će dojmiti čitatelja svojom iskrenošću i toplinom.

Nevjerojatna priča o odrastanju.
Summer Wood

Kathleen Glasgow ne prikazuje samo anksioznost mladosti, već i ranjivost i težinu života. Ova knjiga slomila mi je srce na najbolji mogući način.
Amanda Coplin

Glas Charlie Davis lijep je i oštar poput dijamanta, a u spoju sa slasnom pričom i pamtljivim likovima, stvara rijetko i moćno štivo. Sve moje rane Kathleen Glasgow je pravo blago.
Swati Avasthi

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –