Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Karen Cleveland

Sve što znam o tebi

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Saša Stančin
  • 06/2018.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136295
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Vivian Miller CIA-ina je analitičarka koja dvije godine pokušava razotkriti mrežu ruskih agenata spavača radi čega je razvila i posebnu metodologiju. Ako njezini napori budu dali rezultate, čeka je i promaknuće koje je njoj i njezinoj obitelji očajnički potrebno. Pretražujući računalo potencijalnog ruskog operativca, nabasa na tajnu mapu pomno skrivenih agenata unutar američkih granica.

No uskoro će doznati da je ono što je otkrila prijetnja svemu do čega joj je u životu stalo, čak i njezinoj djeci. Razapeta izmedu lojalnosti i izdaje, ljubavi i sumnje, Vivian će se morati suočiti s nemogućim izborima i saznati kome doista može vjerovati...


Prava za ekranizaciju romana kupio je Universal Pictures, a u filmu će glumiti Charlize Theron.

 

Roman koji ubrzava puls.
O: The Oprah Magazine

Ako pročitate prvo poglavlje, pročitat ćete i drugo. Ako pročitate i drugo, preskočit ćete večeru i otići kasno spavati. Ovo je ta vrsta romana. Odlično.
Lee Child

Savršen spoj Domovine i Amerikanaca...
Providence Journal

Karen Cleveland ima ono nešto i uzbudljivi novi glas u svijetu trilera. Kay Scarpetta sprijateljila bi se s njom.
Patricia Cornwell

Autentični detalji i likovi koji će vam dugo ostati u sjećanju — uzbudljiv triler s istinskom psihološkom dubinom.
J. P. Delaney

Karen Cleveland osam je godina radila kao analitičarka CIA-e, od toga posljednjih šest godina na području borbe protiv terorizma. "Sve što znam o tebi" njezin je romaneskni prvijenac.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –