Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Katharine McGee

Nebu pod oblacima

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dražen Čulić
  • 02/2019.
  • 392 str., meki uvez
  • ISBN 9789533136677
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Usred tehnološki zadivljujućih elektroničkih pomagala i futurističkoga glamura u njujorškom neboderu na tisuću katova petero tinejdžera pokušava sakriti opasne tajne. Jer oni koji imaju sve, to mogu i izgubiti.

Leda želi zaboraviti događaje iz Dubaija opisane u prethondom nastavku Blistave visine, ali kad zbog nove istrage policija zakuca na njezina vrata, prisiljena je zatražiti pomoć od osobe koju je izbjegavala cijele godine. Preplašena je, ali nakon svih patnji i preživljenih strahova odlučna je biti hrabra i zaštiti svoje prijatelje.

Rylin se vratila staroj ljubavi, Hiralu koji je izašao iz zatvora, ali osjeća se rastrgano između dva svijeta i dva vrlo različita dečka. Još uvijek je pomalo distancirana od ostalih, ali polako shvaća da imaju dosta toga zajedničkog i da joj postaju dobri prijatelji.

Calliope ima osjećaj da je u stupici, sve se manje želi pretvarati da je netko drugi i razmišlja o tome da konačno pokaže svoje pravo lice. Što će se dogoditi kad je napokon sustignu sve njezine laži?

Watt je spreman učiniti sve kako bi ponovo bio s Ledom, pa čak i iskopati tajne koje je bolje ostaviti skrivene.

Avery se iz Engleske vratila s novim dečkom i njezin je život, čak i više nego prije, naizgled savršen. Ali kad se Atlas vrati u New York, ona se opet uznemiri i ponovo očajno želi pobjeći.


Napeto i neočekivano finale trilogije "Tisućiti kat" (uz "Blistave visine" i "Nebo pod oblacima") neće vas razočarati! Tajne će se konačno razotkriti, svi će likovi sazrijeti i priznati svoje pogreške, ali i očvrsnuti i postati hrabrije i karakternije osobe.


„Tako nevjerojatnu mješavinu drame, romanse i znanstvene fantastike još nisam čitala. Roman Katharine McGee glamurozan je i zastrašujuće inteligentan.“
Kass Morgan

„Čitajući seriju Tisućiti kat, dobit ćete vrtoglavicu!“
Cicily von Ziegesar

„Dinamičan i zabavan roman s mnoštvom iznanađenja i izvanredno opisanih situacija zbog kojih ćete se za ovaj roman potpuno zakačiti – fantastičan izbor.“
Booklist Online

„Obuzet će pozornost čitatelja koji ovaj roman neće moći ostaviti dok ga cijelog ne pročitaju.“
VOYA

Katharine McGee rođena je 1988. u Houstonu u Teksasu. Studirala je englesku i francusku književnost na Sveučilištu Princeton. Nakon fakulteta radila je u izdavačkoj kući Harper Collins. Autorica je romana "Tisućiti kat", "Blistave visine" i "Nebo pod oblacima".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –