Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Donaldson

Što je bubamara čula za Božić

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • Ilustracije: Lydia Monks
  • 10/2022.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533139104
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kršni Krešo i Šašavi Saša misle da imaju lukav plan. No nisu računali na mudru malu bubamaru. Čula je pljačkaše kako planiraju svoju božićnu krađu i dobila briljantnu ideju kako da ih u tome spriječi. Bubamari će u tome pomoći i brojni životinjski prijatelji: miš, kanarinac, papagaj, pas, mačka, pauk, šišmiši…

Svi odvažni i hrabri junaci ove blagdanske priče na čelu s domišljatom bubamarom neće dopustiti da znani nam smutljivci Kršni Krešo i Šašavi Saša vođeni svojom pohlepom upropaste djeci radost božićnog jutra.


"Što je bubamara čula za Božić" lijepa je blagdanska priča u stihovima nenadmašnih autorica Julie Donaldson i Lydie Monks s djeci dobro znanim i omiljenim likovima uljepšat će svima najiščekivanije doba godine.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a s likovima se i djeca i odrasli odmah poistovjećuju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –